Euroinvestors Forum

Aktiedebatten er Danmarks suverænt mest populære mødested for private investorer, og har været det siden starten i 1997.
Euroinvestor.dk besøges månedligt af mere end 600.000 investerings interesserede danskere.

Det er her nyhederne kan læses før de bliver til nyheder, og hvor de hotteste aktietips kan findes. Det er, fordi tusinder af debatdeltagere, der leder efter gode investeringer og generelt har "antennerne ude", er en kilde til information som ingen traditionelle medier kan levere.

Men det er også stedet, hvor du kan knytte nye venskaber og dele viden og ideer med andre ligesindede.

Hvad med troværdigheden af informationen der viderebringes?
Som ny deltager skal dit udgangspunkt være at ingen af debattørene kan betragtes som "pålidelige kilder". Men efterhånden som du lærer folk at kende, vil du opbygge dit eget netværk og opfattelse af, hvem der er troværdige, og hvem der ikke er. Og så begynder det at blive spændende at være deltager...

Hold en god tone
I Euroinvestors forum, ønsker vi en god og respektfuld aktiedebat. Derfor skal aktiedebatten foregå i en god tone. Personligt krænkende- og/eller hetz-lignende indlæg/svar, der har undertoner af ikke-sagligt sprog eller relevans - er derfor ikke acceptabelt. Disse indlæg kan blive slettet.

Hvis ovenstående ikke overholdes, forbeholder Euroinvestor sig retten til at blokere en brugers skriveadgang.

Dobbelte brugernavne
Det er ikke tilladt at benytte mere end ét brugernavn i debatten. Overtrædelse medfører øjeblikkelig udelukkelse.

EuroInvestor er 100% uafhængig og debatten er fri og uredigeret. Vi forbeholder os retten til at flytte eller slette indlæg, der ikke har relevans, er intetsigende eller ikke hører hjemme i debatten.

God debat!
13.04Google Blogspot