Landmand søger kærlighed: Mød landmændene


I en ny programserie på TV 2 kan du møde fem fantastiske landmænd, der alle søger en at dele livet med.

Foroven i denne artikel kan du møde de fem friske fyre, der har det til fælles, at de brænder for det danske landbrug

Flere og flere bytter landlivet ud med et liv i byerne, og det betyder, at en helt særlig gruppe efterlades alene tilbage.

Men disse fem landmænd har valgt livet på landet og leder nu efter den helt store kærlighed - en kvinde at dele livet med.
Du kan se med på TV 2 fra onsdag den 22. april kl. 20.50.

Fem landmænd leder efter den eneste ene i den nye programserie 'Landmand søger kærlighed' på TV 2. Med Lene Beier som vært følges landmændenes jagt på den store kærlighed i ni programmer. Første gang om en uge - onsdag den 22. april kl. 20.50.
Selvom et liv på landet kan være forbundet med idyl, fuglekvidder og køer, der græsser på marken, oplever rigtig mange danske landmænd, at de har svært ved at finde en kvinde at dele landlivet med. De lever et travlt liv, som i sommerhalvåret betyder mere arbejde end fritid, og det levner ikke megen tid til romantik.

Denne udfordring tager TV 2 op i programserien 'Landmand søger kærlighed', hvor fem landmænd bliver hjulpet med at finde den eneste ene, oplyser TV 2 i dag i en pressemeddelelse.

Forløbet tog sin begyndelse, da landmændene i foråret 2014 blev præsenteret på TV 2 og på tv2.dk, og det fik flere hundrede giftelystne kvinder til at skrive til landmændene i håb om, at de måske var den, som en af mændene leder efter.

I programmerne følges landmændene på deres dates med de kvinder, som de har valgt ud fra de breve, de hver især har modtaget. Efter nogle dage med intensiv dating inviterer landmændene hver tre kvinder til at flytte ind på deres gård i fire dage, og her viser det sig, om kvinderne har det, der skal til for at leve landlivet. Og ikke mindst om kærligheden blomstrer mellem landmændene og kvinderne.
13.44Google Blogspot