Årgang 0 - [2015]


Sommerferien er slut. Emma, Stephanie og Christian er alle startet i nye klasser i syvende, og det er en udfordring både at få nye venner og holde fast på de gamle. Efter Christian i Aarhus er startet i den nye skole, har han skåret ned på tennis for at få tid til skolearbejde og gamle kammerater. Emma har også planer om efterskole, og sidst på året sker en forandring i hendes familie, som betyder, at de for første gang nogensinde kan holde helt almindelig weekend sammen. Rachel er startet i ottende og mener derfor, at det nu er slut med caféture - der skal arbejdes hårdt. For Rachel har foreningen CISV været et fristed i en svær tid, og hun glæder sig til en dag igen at rejse ud alene. Årgang 0 Dette er historien om den første generation i det nye årtusind. Det er en enestående dansk dokumentarserie, som har fulgt fire børn og deres familier siden de blev født i år 2000. Vi følger børnene, mens de vokser op. Det handler om livets store og små øjeblikke - det er Danmarkshistorien, som vi oplever den selv.


Foråret er for både Christian, Emma og Stephanie præget af, at de skal konfirmeres, og der er fuld gang i forberedelserne til den store fest. Mens Christians forældre har valgt at holde festen ude, knokles der i de to andre familier med mad og pynt til den store dag. Også i Rachels familie er der store ting i vente. Hun blev konfirmeret sidste år, og derfor er der overskud til en krydstogtferie i Europa - den sidste fælles familieferie i lang tid.
Årgang 0

Dette er historien om den første generation i det nye årtusind. Det er en enestående dansk dokumentarserie, som har fulgt fire børn og deres familier siden de blev født i år 2000. Vi følger børnene, mens de vokser op. Det handler om livets store og små øjeblikke - det er Danmarkshistorien, som vi oplever den selv. Se med på Tv2 fra Januar 2015.
12.39Google Blogspot