Se Loppe Deluxe Online

Når tv-kanalernes efterårsplaner går i gang om nogle uger, er der et tema, der vil præge tv-oversigterne, nemlig bolig og boligindretning. Nyeste tv-trend er ikke luksusvillaer og dyre køkkener, men snarere glæden og værdien af det gamle. TV 2 åbner ballet på mandag med seneste bud, 'Loppe deluxe', der lægger sig op af trenden fra andre TV 2-programmer - og DR1's primetime. 'Loppe Deluxe' går tæt på de loppemarkeder, der afholdes hver weekend, hvor tusindvis af ting skifter hænder.
TV 2 sender en række af Danmarks mest ihærdige tingfindere rundt på markeder herhjemme og i udlandet, hvor de skal dyste om at finde ting for 4.000 kroner, der efterfølgende kan sælges videre med fortjeneste. I hvert program dyster to hold - Øst og Vest - mod hinanden. Ti dage senere, torsdag 14. august, lancerer TV 2 'Vores genbrugshjem'. I programmet fra Nordisk Film skal to familier fra Møn og Brønshøj sætte deres hjem i stand med genbrugsting.

Der er designere, Søren og Toke, tilknyttet hver sin familie, og i hvert program får familien til opgave at sætte ét rum i stand. Den familie, der har lavet den bedste løsning i hvert program, vinder runden - og i sidste program kåres så den endelige vinder af de to familier. Hjemmene skal sættes i stand for maksimalt 100.000 kroner. Ud over de to designere, der hjælper familierne, medvirker også Thomas Tingfinder, der hjælper med at finde genbrugssager, samt dommer Andrea Larsson.Husk at du kan se Loppe Delux Online på Tv2 PLay.
14.11Google Blogspot