Se Dit hjem i vores hænder Online

Ads by Google

Indretningsarkitekten Lisbett Wedendahl og håndværker Johannes Villads Nielsen vil løbende vurdere, hvor professionelt de kendte har svunget hammer og malerpensel i løbet af dagen. Men den sande prøve står dog for alvor først, når resultatet af make-overen bliver afsløret for den familie, der til daglig bor i huset. For her vil det store spørgsmål om, hvorvidt den kendtes snilde, stil og personlige smag overhovedet er noget hjemmets beboere vil kunne leve med efterfølgende, blive besvaret. Så det er ikke bare æren, men de kendtes personlige stil og smag, der står på spil, når de for alvor tager ”Dit hjem i vores hænder” på Kanal 5.

”Dit hjem i vores hænder” bliver produceret af Strix Television og er en videreudvikling af det engelske format ”The Great Interior Design Challenge”, som All3Media er indehaver af.


Udover Emil Thorup og Jacob Haugaard har Saseline Sørensen, Anni Brinch Fønsby, Jim Lyngvild, Annette Heick, Jens Werner, Master Fatman, Therese Glahn, Michael Monetz, Dennis Knudsen, Thomas Evers, Mascha Vang, Lotte Heise, Anne-Sofie Espersen og Audrey Castañeda sagt ja til at konkurrere på knofedt og kreative boligideer, når ”Dit hjem i vores hænder” går i luften på Kanal 5 til efteråret.

09.49Google Blogspot