Sommer i Sunny Beach: Maria viser patter


I aften skruer TV3 op for varmen, når party-programmet ‘Sommer i Sunny Beach’ ruller over skærmen. En af de nye ansigter er Malene Christensen, og hun lover os fest og farver for fuld udblæsning.

I aften er der premiere på ‘Sommer i Sunny Beach’ og i den anledning har vi talt med en af nye ansigter, som skal pryde skærmen de næste mange uger.

21-årige Malene Christensen fra Esbjerg er en vild og frisk pige, som ikke lader sig styre


Malene lover, at det bliver en vild sæson. Så husk at hop ind på TV3, når de i aften sender første afsnit af ‘Sommer i Sunny Beach’ klokken 21.00. (Foto: TV3)
af begrænsninger.

Da muligheden for at lave TV opstod, skulle hun ikke bruge lang tid på at overveje tilbuddet.

-Jeg valgte at sige ja til at deltage i programmet for at få en god og sjov oplevelse. For mig handler det om at få så meget ud af livet, så hvorfor ikke bare prøve at komme i TV også, griner den charmerende jyde.

Den yndige pige har heller ikke fortrudt sin medvirken i det vilde program, hvor også Gunne og Blæs medvirker.

-Det er svært at sige præcis, hvad der har været det fedeste, for det hele har egentlig været sjovt, og jeg har mødt rigtig mange søde mennesker. Jeg gik ind i det uden de store forventninger, men det har været en god oplevelse indtil videre, fortæller Malene til Realityportalen.dk, men reality-verdenen har dog også sine downsides.

- Jeg har haft op- og nedture. Manget på kontrol i forhold til programmet har nok været det værste. Jeg aner ikke, hvordan jeg bliver udstillet, og det tirrer mig lidt, kan jeg mærke, siger hun
15.52Google Blogspot