Se Rita Online
Rita - Sæson 2 

Hvis du godt kunne tænke dig at se den danske TV 2 serie “Rita” sæson 2 online på Internettet, eller du er gået glip af et afsnit af den populære serie – så er du kommet til det helt rigtige sted. Du har nemlig mulighed for at se alle episoder af “Rita” – også de tidligere, lige når du vil.. Og der er da meget fedt, at man selv har mulighed for at bestemme hvornår man vil se “Rita” sæson 2 online. Du har blandt andet mulighed for at se “Rita” online på din mobil eller din tablet, eller din mobil. Og det hele er legende let for “Rita” episoderne kan ses online inde på TV2play. Rigtig god fornøjelse.
Skolelederen Helle bliver sygemeldt med stress. Hun anbefaler, at Rita tager over som viceleder, men det er ikke en nem opgave at påtage sig for Rita. Jeppe flytter tilbage til Rita, da han kan se, at hun ikke har det godt. For at lette en anspændt stemning på skolen opsætter Hjørdis et Lucia-optog med sin 4. klasse. Inklusionsdrengen Kareem ligger i koma på grund af branden i kælderen.
Folkeskolelæreren Rita efterlader et tykt spor af klager og forargelse fra forældre, eksperter, 68'ere og alle dem, der prøver at styre hende. Men eleverne elsker hende, for de ved, hun kæmper for dem. Undervejs i kampen glemmer Rita dog af og til sine egne store børn, som kæmper med tilværelsen på hver deres måde.

Det totale kollaps truer Islevgård Skole. Rita har valgt at være skoleleder, indtil Helle kommer tilbage efter sin stresssygemelding. Det giver Rita muligheden for at hjælpe skolen på en uventet måde, da den skal deltage i de nationale test. Hjørdis og Uffe må tage stilling til, om de sammen vil tage det sidste skridt ind i voksenlivet.
12.06Google Blogspot