Norskov [Sæson 1] Tv2 Serie fra 2015
Norskov er en industriby i det nordlige Danmark. Den er rå og usentimental, og krisen har sat sit præg, men her er også masser af fællesskab og handlekraft. Men byens unge lever fra fest til fest, narkoforbruget er stigende og da en 15-årig pige findes i koma uden for hockeyarenaen kommer det til at sætte sine spor i en lang række af byens borgere - ikke mindst politikommisæren Tom Noack, der vender hjem og må konfrontere en svær fortid.

Afsnit 1 Norskov er en by, der kæmper for sin fremtid. Borgmester Martin Kierkegaard er tæt på at realisere sin visionære drøm om en klimahavn, der skal bringe Norskov ud af krisen og ind i fremtiden. Men byens unge lever fra fest til fest, narkoforbruget er stigende og da en 15-årig pige findes i koma uden for hockeyarenaen, vakler støtten til Martins projekt. Martin indser, at han må have hjælp udefra. Martins svoger, politikommisæren Tom Noack, vender hjem til Norskov for at lede narkoindsatsen på gadeplan. Men Toms følelser for ungdomskæresten Diana spøger stadig, og da hendes syttenårige søn, Oliver, kommer i politiets søgelys for narkobesiddelse, sætter det Tom i et personligt dilemma.
Afsnit 2
Casper beder Tom om hjælp til at hanke op i nevøen, Oliver, men Tom har ikke meget held med at nå ind til den vrede og ulykkelige teenager. Martins ambitiøse projekt med klimahavnen er igen i farezonen, og han er oppe imod lokale pengemænds grådighed. Tom og hans politikolleger er i gang med indsatsen mod narkoen og taler med de lokale restauratører og laver razziaer i byens natteliv. Da det viser sig, at Diana kort før sin død var sammen med en svensk narkogangster i Norskov, og at kokainen, der sendte den 15-årige pige i koma, var særlig stærk, øjner Tom en sammenhæng.
Afsnit 3
Oliver har fyldt sin lejlighed med gode venner, men tomrummet efter Dianas død kan mærkes, og tankerne om hvem, der er hans far, rumsterer. Med Caspers hjælp er Martins klimahavnsprojekt tilbage på skinner, og den vennetjeneste gengælder Martin. Personligt står Martin i et svært dilemma efter Dianas død. Han vil gerne gøre det rigtige, men frygter konsekvenserne. På stationen renses Oliver for al mistanke, og samtidig afslører Toms efterforskning, at en bekendt til den svenske narkogangster er flyttet til byen. Efter en ransagning peger noget på, at mere af den farlige kokain kan være på vej til Norskov, og Tom er overbevist om, at de er på sporet af en meget større sag end først antaget.
Afsnit 4
Tom og hans team har indledt en hemmelig efterforskning af de formodede kokainsmuglere. Samtidig er Tom, med sin viden om Martins hemmelighed, i klemme både i forhold til Oliver, som han er blevet kontaktperson for, og sin søster, Jackie. Jackie Noack, direktør for Noack Furniture, borgmesterfrue og bestyrelsesformand i Norskov White Hawks Erhvervsklub, er sin mands stærke sparringspartner i kampen for byen, men nu vakler den ellers så seje kvinde. Og da landets undervisningsminister besøger Norskov, er temperaturen mellem Jackie og Martin iskold.
Afsnit 5
Martin er en succes, klimahavnen er en realitet, og hele byen fejrer første spadestik. Jackie står ved hans side, og sandheden om Oliver har ikke skubbet hende væk, som han frygtede. Martin opsøger også Oliver og får fortalt ham sandheden, men han vil gerne holde lav profil, mens de bruger tid på at lære hinanden at kende. Tom og hans team får bevilget en måned til efterforskningen af kokainsmuglingen, og deres mål er at fælde bagmanden. De føler sig et skridt foran, indtil den ene af de mistænkte pludselig tømmer det sommerhus, hvor smuglerne har holdt til og forsvinder sporløst. Samtidig ser Tom noget han ville ønske, han ikke havde set.
Afsnit 6
Historien om, hvem der er far til Oliver, rammer avisforsiden og spænder ben for Martin og Jackies mangeårige drøm om at adoptere. Det rammer Jackie hårdt, og hun bliver nødt til at tage en pause fra sin mand. Oliver begynder at føle sig som en brik i Martins far-projekt og trækker sig også væk fra ham. Tom indvier sit team i sin nagende mistanke om, at det nok ikke er den svenske narkogangster, der er bagmanden, men en person i byen, som alle kender. Tom og teamet begynder at grave i fortiden, og det viser sig, at Toms mistanke heldigvis ikke kan passe. Indtil en enkelt oplysning peger på, at den desværre passer alt for godt.
Afsnit 7
Olivers onkel, Bonden, beslutter sig for at tage hånd om Oliver og hans fremtid. Oliver er skoletræt, og Bonden giver ham en læreplads i sit firma og arrangerer en prøvekamp for Oliver med et svensk hold. Martin bor stadig alene i villaen, og på borgmesterkontoret går det heller ikke særlig godt. Hans vision kommer igen i fare, da opfinderen af et bølgeenergianlæg, som er en af klimahavnens grundsten, fortæller, at hun vil flytte anlægget til en anden by. Martin får en weekend til at komme op med et bedre tilbud, og han ved, at den eneste, der kan hjælpe ham, er Jackie. Toms mistanke om bagmanden er rigtig, men han kan ikke få enderne til at passe.
04.39Google Blogspot