SJIT Happens - Sæson 3

Da Ane langt om længe vender hjem fra New York venter en stor overraskelse i lejligheden - en ny pige er flyttet ind på Anes værelse! Det har drengene bare ikke lige fået sagt. Mads er vild for at score den nye pige Carla og går alt for langt i forsøget, men hvad han ikke ved, er at hun er langt mere interesseret i Olau. Ane og Olau har svært ved at få et øjeblik alene og bliver begge i tvivl om hvad den anden vil.

Ane er flygtet hen til Jung for at komme sig over Olau, og Jung gør alt hvad han kan for at udnytte situationen til egen fordel. Emil har fået sit drømmejob på et galleri, men ejeren kræver pludselig, at han udstiller sig selv for at få jobbet. Carla afslører for Mads at Ane og Olau har været sammen, hvilket får Mads til at gå amok på sin bedste ven.
Ane og Olau er blevet kærester og skal have holde romantisk parmiddag, men det er svært at være romantisk når Øland har inviteret sig selv med. Mads er skuffet over Olau prioriterer kæreste frem for en badminton kamp og skal i stedet spille med Emil, hvilket ender med at gøre dem rygende uvenner. Ane er tilbage på arbejdet og bliver presset af Jung til at skulle kysse sin nye lesbiske assistent.
Olau har det svært med at Ane vil ligge topløs på stranden. Mads går på damejagt, men han erfarer pludselig at han skal bruge nogle helt andre tricks end han er vant til. Øland får en ny ven, men ikke alle er glade for venskabet. Emil har løjet for vennerne om at han er i job-aktivering på stranden og han kommer derfor i dilemma om han skal bruge hele dagen på at skjule sig, eller fortælle sandheden.
Vennerne synes Olau er blevet kærestekedelig. Det får ham ud på en vild bytur i selskab med Øland. Ane er blevet syg, og er lænket til sofaen i lejligheden, hvor hun er frustreret over Emil og at han altid mangler penge. Emil kæmper for at få skrabet penge sammen, så de kan få lavet deres bad, mens Mads er blevet træt af unge piger og går på jagt efter ’Gudinden’.
Det er Emils fødselsdag og han har inviteret vennerne på en fin restaurant med alt betalt. Olau fortæller Ane, at han elsker hende, men trækker det tilbage, da Ane ikke umiddelbart gengælder hans store ord. Mads og Øland har glemt at købe gave til Emil og må finde på en hurtig løsning, som ikke lige falder i god jord. Olau bliver jaloux da Anes eks-kæreste dukker op på restauranten. Aftenen er anderledes festlig for Øland, der møder hans største idol.

SJIT Happens Zulus nyeste skud på comedy serie-stammen handler om venskab, sex og livet blandt fem roommates på Nørrebro.

Læs også:

Netflix Review - De bedste online filmtjenester

Yousee andmelse - Anmeldelse af YouSee bredbånd

Viaplay andmeldelse - ViaPlay, men hvilken af de fire streamingtjenester er bedst?

Streaming i 2014: Her er de bedste online-filmtjenester


13.53Google Blogspot